Behandelingen

Een natuurgeneeskundig therapeut werkt vanuit een holistische visie. Hij zorgt ervoor dat het energiesysteem in balans komt en dus lichaam en geest in evenwicht komen.
Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van een cliŽnt gestimuleerd en zorgt ervoor dat het herstel van de klacht wordt geactiveerd. De therapie kan ook additief, dus naast andere therapieŽn gebruikt worden. Natuurgeneeskundig therapeuten zijn op grond van praktijkervaring ervan overtuigd dat zij de gezondheidssituatie van hun cliŽnten in geestelijke en daardoor in lichamelijke zin positief kunnen beÔnvloeden. Zij gebruiken hiervoor verschillende technieken.
De meeste cliŽnten ervaren deze behandelingen als ontspannend en voelen de energie letterlijk weer stromen door hun lichaam.

De behandelduur:

Een behandeling duurt ongeveer 1 uur. Afhankelijk van het reageren van het lichaam van de cliŽnt zal samen met de therapeut bekeken worden hoeveel behandelingen er nodig zijn, dit verschilt per persoon.
Tijdens de behandeling mag je gewoon je kleding aanhouden met uitzondering van je schoenen en evt. sieraden, wel zou ik aanraden om iets aan te trekken waar je jezelf lekker in voelt en zeker geen knellende kleding.

 Volg mij op  , en