Wie ben ikMijn naam is Raymond Bitter.

Zorgzaam, enthousiast, positief en een dosis humor is wie ik ben.
Al ruim 8 jaar werkzaam als therapeut, coach/counseler en masseur.   
In mijn leven ben ik vaak in situaties terechtgekomen waarin ik mij afvroeg: “waarom gebeurd mij dit nu steeds” of “hoe komt dat toch?”
Nu begrijp ik ook waarom. Je kunt pas iemand helpen als je er zelf klaar voor bent  en het was dus nodig om eerst mijn eigen problemen op te lossen en te verwerken om ze daarna los te kunnen laten. 
Een vraag die vaak gesteld wordt is, met welke klachten/problemen kan ik bij een Natuurgeneeskundig Therapeut terecht. Eigenlijk wel voor de meeste klachten en problemen zowel lichamelijk als geestelijk, voor zowel volwassenen als kinderen.

Regelmatig komen er kinderen in mijn praktijk met ADHD/ADD ,  om zoals hun dat zeggen “hun hoofdjes leeg te laten maken”, zodat ze weer een stuk rustiger worden, zich beter kunnen concentreren en beter kunnen slapen.

Werken met kinderen is geweldig. Ze zijn onze “spiegel”  en vertellen ons door middel van hun gedrag hoe wij ons op dat moment voelen. Even kort een voorbeeld:  je kind doet heel erg vervelend en jij begrijpt er niets van. Sta op dat moment even stil bij jezelf,  hoe voel ik mij eigenlijk?........Herkenbaar?

Kort gezegd heb je een hulpvraag  of loop je al heel lang rond met een klacht/probleem neem dan contact met mij op, dan kunnen wij samen kijken hoe wij dit kunnen oplossen.

Hieronder een kleine opsomming van de meest voorkomende klachten/problemen die ik dagelijks tegenkom in mijn praktijk:

-          Chronische klachten
-          Rugklachten
-          Nek/schouder klachten
-          Hoofdpijn/migraine
-          Artrose
-          Maag/darm klachten (spijsvertering)
-          Gewrichtspijnen
-          Emotionele problemen
-          Angsten/fobieën
-          Relatieproblemen
-          Stress
-          Hooggevoeligheid
-          Burn-out

Volg mij op  , en